Oana


Bună, eu sunt Oana și sunt de profesie kinetoterapeut. Mi-am ales această profesie din dorința de a oferi ajutor celor care au nevoie de recuperare, fiind inspirată încă din copilărie de filmele americane în care soldații se recuperau după ce se întorceau de pe front. Încă de la o vârstă fragedă, mi-am descoperit pasiunea pentru activitățile fizice și mișcare, iar de atunci, sportul a devenit o parte integrantă a vieții mele. În prezent, scopul meu este nu doar să ajut cu tratarea
afecțiunilor, ci și cu promovarea unui stil de viață sănătos și activ.
Am urmat Facultatea de Kinetoterapie și Motricitate Specială din cadrul Universității Spiru Haret, iar ulterior, pentru a-mi perfecționa cunoștințele academice, am urmat programul de masterat Recuperare-Reeducare Motrică și Somato-Funcțională, pe care l-am finalizat în anul 2019. Practica și experiența profesională mi-am dobândit-o lucrând în cadrul mai multor clinici private de top din București, am colaborat cu echipa națională de volei de plajă, de fotbal american și colaborez în continuare cu echipa națională de fotbal feminin.

Din observarea nevoilor și așteptărilor pacienților de a avea un tratament personalizat și eficient, am decis să îmi urmez visul de a deschide un nou spațiu care să ofere pacienților tocmai aceste lucruri atât de necesare pentru recuperare. Astfel, în anul 2022, am inaugurat cabinetul de recuperare Move It Therapy, împreună cu colega mea, Maria – abordarea noastră se bazează pe empatie, încredere și respect, astfel încât pacienții să își depășească provocările și să își recâștige independența și calitatea vieții.