Maria 


Bună, sunt Maria, kinetoterapeut și fostă jucătoare de volei. Venind cu un fundal de sportiv, am știut încă din primul an de facultate că sunt omul potrivit la locul potrivit, domeniul kinetoterapiei fiind cadrul în care pot îmbina pasiunea pentru sănătate și mișcare. Este o profesie care aduce multe satisfacții, în special atunci când observ cum munca mea contribuie la progresul și fericirea pacienților. Sunt o fire energică, cu o dorință de perfecționare continuă, care nu se dă în lături de la provocări.

În cadrul parcursului meu profesional, am început cu aprofundarea patologiilor de la nivelul coloanei vertebrale, am îmbinat elemente din kinetoterapie cu osteopatie, myofascial și IASTM pentru a obține cele mai eficiente și mai rapide rezultate cu pacienții.

Ulterior, am trecut la o altă etapă în viața profesională, unde m-am axat pe ortopedie și pe traumatisme. În prezent lucrez la o clinică privată de top din București, cu patologii diverse (hernie de disc, fracturi, proteze, ligamentoplastii, etc.)

Am urmat același program de masterat, Recuperare-Reeducare Motrică și Somato- Funcțională, împreună cu colega mea, Oana, ne-am împrietenit rapid și am descoperit că avem aceeași viziune asupra modului în care ar trebui desfășurate ședințele de kinetoterapie. Așa am început să ne gândim la un cabinet al nostru, în care să oferim pacienților îngrijirea și atenția necesare pentru îmbunătățirea sănătății fizice.